Népszerű autóverseny minden platformra

Az Asphalt-játéksorozat mindig is nagy kedvence volt minden autóversenyt kedvelőnek. Ezúton rövid bemutatót teszek a sorozat legújabb tagjáról, az Asphalt Xtreme-ről.

_

Ezúttal a korábbi részekkel ellentétben itt nem sportautókkal és nem városi pályákon keresztül száguldozhatunk, hanem elsősorban különféle terepjáró - buggy, Jeep, vagy akár Monster Truck - kategóriákat próbálhatunk ki a teljes mértékben hozzájuk igazított terepes pályákon.

_


A járművek konkrétan 7 autóosztályból választhatóak ki, így összesen pedig 35 jármű érhető el a játékban.

Verseny közben pedig mindamellett természetesen, hogy elsőként érjünk célba, van még egy nagyon fontos célunk: a győzelmeink által különféle pontszámokat szükséges összegyűjtenünk, hogy azokat a járművek vásárlására vagy tuningolására hasznosíthassuk.

Mindezek eléréséhez pedig nélkülözhetetlen lesz használnunk a járművünk egyik fő adottságát, a nitro-t is, amelyet érdemes minél többször megismételni - és például különféle rámpákon való ugratásokkal is összekombinálni.

Verseny közben számolnunk kell azzal is, hogy ütközéseink során járművünk akár totálkáros is lehet, ami szerencsére a többi versenyző járművére is ugyanígy vonatkozik. Ez utóbbit pedig érdemes kihasználnunk, minél nagyobb sebességgel a másik járműbe rohanva, vagy nagy lendülettel a falnak szorítva könnyedén összetörhetjük azokat.

A játék szerencsére ingyen letölthető - ráadásul minden ismert játékplatformra, iOS, Android és Windows - Phone és PC-verzióra egyaránt:

iOS App Store | Google Play | Microsoft Áruház

Bátran ajánlom mindenkinek, aki kellemes kikapcsolódásra vágyik!

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.